KLIENTUDSAGN

Klientudsagn

"Du er fantastisk at være i selskab med og jeg kan rigtig godt lide din rolige måde at være på. Du har fået givet mig nogle meget konkrete og brugbare metoder til at finde roen og jordforbindelsen i pressede situationer. Det har givet mig noget ro i forhold til det stressniveau jeg lå på inden. Det er super godt og meget vigtigt, at det er helt små, nemme, konkrete brugbare metoder, så det gør det nemt at få succes med det i den travle hverdag, for det giver bare så meget god energi.

 

Jeg synes du arbejder på et højt fagligt niveau og formår at skabe tryghed, hvilket er vigtigt for mig, når jeg skal arbejde med mig selv på den måde."

- Kvinde, leder

“Via Elisabeths engagerede og rolige coaching lykkedes det for mig at få indsigt og viden om hvordan jeg kunne ændre handlingsmønstre, som igennem mange år havde været et irritationsmoment både for mig selv og mine omgivelser. Herudover fik jeg af Elisabeths coaching inspiration til løsning af problemstillinger, jeg som leder var kørt fast i. Jeg vil derfor på det varmeste gerne sige tak til Elisabeth og varmt anbefale hende”.

- Kvinde, leder

“Du har gjort mig i stand til at handle hvor jeg ikke troede det var muligt, og du har skærpet min opmærksomhed på at jeg selv er i stand til at klare presset, da jeg nu har metoderne til at håndtere det.  
Det er med stor tilfredshed og overskud jeg siger tak for denne gang, og jeg kan på det varmeste anbefale at andre får hjælp hos dig.  
Du er meget professionel og respektfuld i din tilgang, og ved hvad du har med at gøre”

- Kvinde, fagspecialist  

"At have gået i terapi hos Elisabeth er det bedste, jeg længe har gjort for mig selv. Lige fra det første møde følte jeg mig i varme, trygge og kompetente hænder. Elisabeth har et helt fantastisk nærvær og udstråler en ro og empati, som giver de bedste betingelser for samtalerne. Ud over samtalerne, har Elisabeth stor viden og ekspertise i drømmetydning samt meditation, hvilket samlet set har gjort mig klogere på mig selv og mine handlemønstre, og har givet mig en helt fantastisk indre ro.


Jeg kan kun give Elisabeth mine allervarmeste anbefalinger. Glæd dig, hvis du også vil gøre noget godt for dig selv".

- Kvinde, ressourcepædagog

KONTAKT

Ring eller sms

31 20 25 20