OM MIG

Psykoterapi i København K

ELISABETH DAMKIÆR 

Psykoterapeut MPF 


Terapeutisk tilgang


Min tilgang til terapien er helhedsorienteret. Jeg følger ikke kun een psykologisk tilgang, men bygger på et bredere grundlag omfattende både kognitive, kropsterapeutiske, psykodynamiske og adfærdsmæssige, eksistentielle, humanistisk/ ressourceorienterede, systemiske - samt transpersonelle tilgange (forstået som kontakten med vores dybeste væren). Dette alsidige grundlag er et solidt fundament for at arbejde både i dybden og i bredden med udviklingen af dine ressourcer, din indre balance og livskvalitet. 


Forskellige tilgange til terapien er også en fordel fordi mennesker er forskellige - nogle er meget styret af tanker, andre mere af følelser og andre igen er mere instinktive.  Du skal føle dig mødt som du er.

Min baggrund

Jeg er 59 år og har i mere end 35 år arbejdet med mennesker og personlig udvikling, som terapeut, coach, underviser i stresshåndtering og som circling-facilitator og underviser i kreativitet. 


Jeg er certificeret psykoterapeut ved ID-Academy, der er en 4-årig helhedsorienteret psykoterapeutuddannelse. Gennem uddannelsen har jeg trænet de psykologiske og psykoterapeutiske teorier og metoder i praksis og mærket dem på egen krop gennem egenterapi og personlig udvikling. 


Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (læs om forenings etik og kriterier her) og modtager løbende supervision under praksis. 


Desuden er jeg:

Certificeret Stresscoach ved Forebygstress, en uddannelse omfattende forebyggelse og håndtering af stress.

Certificeret Circlingfacilitator ved Circling Heart, en uddannelse omhandlende udvikling i relationer

Certificeret Reiki healer


Oprindeligt er jeg uddannet billedkunstner ved Det Jyske Kunstakademi og har lang erfaring som underviser i billedkunst og kreativitet. Desuden har jeg en fortid som animationstegner og animationsfilminstruktør.REJSEN HJEM

Henvendelse:

31 20 25 20


Klinik mellem Botanisk Have og Søerne

Elisabeth Damkiær